Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ

"Μια φορά κι έναν καιρό ζούσε σε μια πόλη ένα πολύ γλυκό αγοράκι μαζί με την οικογένειά του। Το χαρακτηριστικό του ήταν ότι λάτρευε το φαγητό και ταγλυκά। ήταν τόσο μεγάλη η αγάπη του για το φαγητό που το βράδυ σηκωνόταν από το κρεβάτι του και έτρωγε κρυφά। Έκρυβε κάτω από τα μαξιλάρια του καραμέλες κτουζαχαρωτά και το πρωί τα έπαιρνε μαζί του στο σχολείο। Μια μέρα όμως η μαμά του το ανακάλυψε και του έβαλε τις φωνές, τότε εκείνο με παραπονιάρικο ύφος της είπε: "Νηστικό αρκούδι δε χορεύει!!!"
ΝΑΤΑΣΑ

"Παλιά είχα ένα φίλο που όλο έτρωγε σπίτι μου। Ερχόταν και έτρωγε κάθε μέρα είχα δεν είχα φαγητό। Μια μέρα δεν άντεξα και του είπα: "ρε φίλε καλύτερα να σε ντύνω παρά να σε ταϊζω"
ΜΑΡΚΟΣ

"Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας πολύ φτωχός άνθρωπος που δεν είχε να φάει , ούτε σπίτι για να μείνει। Επίσης δεν μπορούσε να περπατήσει από την πείνα। Μια μέρα ένας άνθρωπος του έδωσε να φάει, αλλά αυτός του είπε ότι δεν του άρεσε το φαγητό και εκείνος του είπε: " Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει"
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

3 σχόλια:

fashionmania είπε...

χα0χα0χαο καλο!!!!!μπραβω

fashionmania είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Mathete na grafete

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΠΡΑΞΗ

  Παραγωγή γραπτού λόγου  Θέμα: «Μια καλή μου πράξη»   Πότε έκανες την πράξη; Πού έγινε η πράξη; Ποια ήταν; Να την περιγρά...