Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2013-2014     ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

Έξω από την αίθουσα των ερπετών


 Το σχολείο μας επισκέφτηκε το Αττικό ζωολογικό πάρκο την Παρασκευή 30 Μαϊου και πέρασε καταπληκτικά!

Το μήνυμα της ύπαρξης του  ΑΤΤΙΚΟΥ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ
Η κατανόηση του κόσμου και του φυσικού περιβάλλοντος που διαβιούμε είναι σημαντική για όλους μας. Η προστασία της βιοποικιλότητας και η ενημέρωση για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα μέλη του ζωικού βασιλείου, αναγκαιότητα.
Στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο εδώ και χρόνια προσπαθούμε να ευαισθητοποιήσουμε τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας, μέσα από την επιμορφωτική και συνάμα ψυχαγωγική εμπειρία της γνωριμίας, με μερικά από τα πιο όμορφα και σπάνια είδη που κατοικούν στον πλανήτη.





 

 


Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, μέλος της ΕΑΖΑ (Ευρωπαϊκή Ένωση Ζωολογικών Πάρκων και Ενυδρείων), αποτελεί σήμερα το μοναδικό στην Ελλάδα ζωολογικό πάρκο, φιλοξενώντας κάθε χρόνο εκατοντάδες επισκέπτες όλων των ηλικιών, από όλη τη χώρα.

Μετρώντας ήδη μια δεκαετία «ζωής» προσφέρουμε στους επισκέπτες μας ένα μοναδικό ταξίδι στις πέντε ηπείρους, μέσα από τη ζωή των 2.000 ζώων από 400 είδη  που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσει
ς μας.

 


 


 


 


 


 


 


 



 




Περιμένοντας να αρχίσει το πρόγραμμα με τα δελφίνια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεόραση και εξάρτηση

 Σχέδιο εργασίας στο μάθημα της γλώσσας. Κεφάλαιο 15ο " Η Τηλεόραση "  - Έρευνα για τις ώρες τηλεθέασης, το είδος των προγραμμάτων...