Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Συμμετοχες στον μαραθώνιο ανάγνωσης

Τα σχολεία που συμμετέχουν στον 4ο Μαραθώνιο ανάγνωσης των εκδόσεων "ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ"
πατήστε ΕΔΩ
4ος Μαραθώνιος Ανάγνωσης από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
για τους μαθητές και τις μαθήτριες του δημοτικού
Οκτώβριος 2014-Μάιος 2015




Αγαπητές φίλες / Αγαπητοί φίλοι,

Σας ευχαριστούμε για τη θετική ανταπόκριση που δείξατε στον 4o Μαραθώνιο Ανάγνωσης που διοργανώνουμε με μορφή διαγωνισμού και απευθύνεται στους μαθητές και στις μαθήτριες της Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού με θέμα «Μυστικοί πράκτορες, ενωθείτε!»
Ο 4ος Μαραθώνιος Ανάγνωσης είναι άλλη μια  πρωτοβουλία των εκδόσεών μας που συνδέεται με το πρόγραμμα της φιλαναγνωσίας των μαθητών και υποστηρίζει το έργο του εκπαιδευτικού, ενώ παράλληλα δίνει την ευκαιρία στον μαθητή να ασχοληθεί με θέματα που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά του καθώς και με επίκαιρα ζητήματα του τόπου του και του κόσμου.

Έχουμε λάβει το Δελτίο Συμμετοχής του σχολείου σας. Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν μπορούν να ξεκινήσουν να διαβάζουν τα αντίστοιχα βιβλία της τάξης τους. Έως τις 20 Ιανουαρίου 2015, μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, θα αποσταλούν στο σχολείο σας τα ερωτηματολόγια για να μοιραστούν στους μαθητές. Τα συμπληρωμένα ερωτηματολόγια θα συγκεντρωθούν από τον εκπαιδευτικό του τμήματος και θα πρέπει να σταλούν στις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ έως τις 31 Μαρτίου 2015.

ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Μέχρι στιγμής η ανταπόκριση είναι μεγάλη με συμμετοχές εκατοντάδων σχολείων από όλη την Ελλάδα: από τη Φλώρινα μέχρι τη Λέρο και από την Ορεστιάδα μέχρι το Λασίθι. Περισσότεροι από 15.000 μαθητές και μαθήτριες θα «τρέξουν» φέτος στον 4ο Μαραθώνιο. Ευχόμαστε σε όλους καλή ανάγνωση και καλή επιτυχία.

Δείτε τα σχολεία και τα τμήματα που συμμετέχουν ΕΔΩ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τον 4ο Μαραθώνιο μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Ντόρα Τσακνάκη (211 3003500, εσωτ. 589 και 525, marathonios@metaixmio.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεόραση και εξάρτηση

 Σχέδιο εργασίας στο μάθημα της γλώσσας. Κεφάλαιο 15ο " Η Τηλεόραση "  - Έρευνα για τις ώρες τηλεθέασης, το είδος των προγραμμάτων...