Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Ιστορίες Φαντασίας


΄ Ο Τζίνο συναντά τον θείο του και στην προσπάθειά του να του κρυφτεί μπαίνει στο δάσος. Προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από ένα δέντρο, το έδαφος όμως υποχωρεί και μέσα από μια τρύπα πέφτει στο ....μέλλον. Εκεί ένας μάγος του εξηγεί πως δεν είναι πια στο 2004 αλλά στο 2453. Του λέει πως στο μέλλον δεν υπάρχουν πια ζώα και για αυτό το λόγο έχουν εγκαταστήσει παγίδες ώστε να προμηθεύονται ζώα από το παρελθόν. Ο Τζίνο έχει πέσει σε μια τέτοια χρονοτρύπα......΄



Τι να έγινε άραγε στη συνέχεια, τι άλλο μπορεί να του είπε ή να του έδειξε αυτός ο μάγος;.
Πώς άραγε ο Τζίνο θα μπορέσει να επιστρέψει στο τώρα ( 2004) και άραγε τι έμαθε από το μέλλον ώστε να τον έχει επηρεάσει, όταν θα καταφέρει να γυρίσει πίσω στην εποχή του;
Η συνέχεια είναι δική σας αρκεί να ακολουθήσετε τα βήματα:
- Γράφω καθαρά, δίχως μουτζούρες
- Αποφεύγω λάθη και βάζω τόνους
ο Τζίνο 
- Χωρίζω παραγράφους
- Ξαναδιαβάζω ότι έγραψα για να δω τυχόν παραλείψεις μου
- Βάζω τη φαντασία μου να δουλέψει ( αλλά δεν το παρακάνω)
- Δίνω τέλος στην ιστορία μου προσπαθώντας να βρω και κάποιο δίδαγμα ( μην ξεχνάτε πως τα ζώα στο μέλλον εξαφανίστηκαν από τις ανθρώπινες ανοησίες).


« Ο Τζίνο ένιωθε αναστατωμένος και φοβόταν αφού δεν ήξερε πως θα βγει από την παγίδα στην οποία έπεσε. Ο μάγος προσπαθούσε να τον καθησυχάσει  λέγοντάς του πως άμα θέλει να επιστρέψει στην εποχή του θα έπρεπε  να δει πρώτα  τον μελλοντικό κόσμο και να προσπαθήσει να διορθώσει όσα πιο πολλά ανθρώπινα λάθη μπορούσε.
Η χώρα του μέλλοντος


Ο Τζίνο τα σκέφτηκε καλά και τελικά δέχτηκε. Με την βοήθεια του μάγου λοιπόν  είδε κυνηγούς να σφάζουν ζώα, είδε τη μόλυνση του περιβάλλοντος και το πιο σημαντικό είδε πως θα είναι ο κόσμος το 2438. Μόλις τελείωσε αυτό το ταξίδι με τον μάγο , ο Τζίνο υποσχέθηκε πως όσα είδε θα προσπαθήσει να τα αλλάξει και τότε ο μάγος του έδωσε ένα φίλτρο για να μπορέσει να επιστρέψει στο παρελθόν.
Μόλις ο Τζίνο επέστρεψε είδε τον θείο του ακινητοποιημένο και κατάλαβε πως ο χρόνος είχε σταματήσει. Προς στιγμή δεν ήξερε τι να κάνει για να επιστρέψει  ξανά η ζωή και τότε θυμήθηκε το φίλτρο του μάγου . Ράντισε με αυτό το φίλτρο τον θείο του και το περιβάλλον γύρω του και όλα ξεκίνησαν να κινούνται και πάλι ξανά.
Ο Τζίνο μέσα από αυτή την περιπέτεια του κατάλαβε πως αν δεν είχε πέσει μέσα στην παγίδα δεν θα είχε τη δυνατότητα να προσπαθήσει να διορθώσει το μέλλον»
ΟΔΥΣΣΕΑΣ
η χρονομηχανή 




« Μόλις ο Τζίνο άκουσε τον μάγο να του λέει που βρισκόταν πάγωσε. Ένιωσε άσχημα γιατί το 

να χάσεις τους δικούς σου , τους γονείς και τους φίλους σου δεν είναι και πολύ ωραία εμπειρία.


Ο μάγος όμως το είχε προβλέψει αυτό και του είπε πως έχει μια μηχανή που θα μπορούσε να τον επιστρέψει στο παρελθόν. Ήθελε όμως πρώτα να τον ξεναγήσει στην πόλη του μέλλοντος και να του δείξει ότι δεν υπάρχουν πια ζώα. Αφού λοιπόν ξενάγησε τον Τζίνο στην πόλη του,  του 

Ο μάγος 

εξήγησε ότι  έστησαν αυτή την χρονομηχανοπαγίδα για να μπορούν να φέρνουν τα ζώα από το παρελθόν στο μέλλον.
Όταν η ξενάγηση τελείωσε ο μάγος τηρώντας το λόγο του έβαλε τον Τζίνο στην χρονομηχανή και του έδωσε και ένα σουβενίρ για να θυμάται αυτό το ταξίδι . Το δώρο αυτό του το έδωσε όμως και για έναν άλλο λόγο για να αποδείξει στον κόσμο ότι πήγε πράγματι στο μέλλον και πως είδε ότι τα ζώα έχουν εξαφανιστεί. Όταν ο Τζίνο έφτασε στο κόσμο του, δηλαδή στο παρελθόν, άρχισε να ενημερώνει όλο τον κόσμο με σκοπό να προστατεύουν τα ζώα και τη φύση γύρω τους.»
ΓΙΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πάσχα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

 Συλλογή εθίμων από την χώρα μας και παράξενα έθιμα από όλο τον κόσμο.  ΜΑΝΟΣ Π.  ΑΝΘΗ Π . ΜΑΝΟΣ Π.  ΕΛΕΝΑ Τ.  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ.  ΓΙΩΡΓΟΣ Π.  ...